Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Plaiului - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Cheile Plaiului

Unde este Cheile Plaiului?

Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare. Apartine de comuna Livezile, satul Izvoarele.

Sunt situate in nord-estul Muntilor Trascaului, pe cursul superior al Paraului Izvoarele, afluent din dreapta al Aiudului. Accesul se face pe DJ 107 M Aiud - Buru, si apoi pe drumul comunal nemodernizat pana in satul Izvoarele, in vestul caruia se afla Cheile Plaiului. In cadrul rezervatiei Cheile Plaiului, accesul se face doar pe poteca turistica, marcata cu cruce rosie.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cutia este chiar in spatele ursuletului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Plaiului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Plaiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Plaiului?
Cheile Valisoarei.
Laricetul de la Vidolm. Pestera Studentilor. Gasita - :) am gasit-o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Secuilor Nord. Pe Piatra Secuilor Nord se afla Batranul Secui, sau Sfinxul de pe Piatra Secuilor Nord. Am gasit-o - Am gasit-o azi. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Coltii Trascaului. Mina de campie. Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Pociovalistei. Cheile Rametului. Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit - O vizita in Cheile Rametului. Cheile Runcului. Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului - Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.

Cheile Plaiului in limba maghiara - magyarul: Bedellői-szoros

Valori naturale - Judetul Alba
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cheile Plaiului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Am gasit - ...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Plaiului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Pestera de la Poarta Zmeilor
Pestera de la Poarta Zmeilor la 3.19 km
GR0595 Pestera de la Poarta Zmeilor
Cetatea Coltesti
Cetatea Coltesti
Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte.

Stii locuri de vizitat din judetul Alba, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.