Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz

Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz


Geocutia Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz

Cetatea Rakoczi de la Oituz...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractiile Romaniei

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz.

Cautati geoascunzisul Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Piatra Soldatului
Monumentul imparatesei Sisi
Cascada Tulghes
Cheile Caraslaului
Piatra Ucigasul

Comentarii
Pixel
Geocutie noua intr-un ascunzis nou...
Pasul Oituz...
Cetatea Rakoczi de la Oituz/Bretcu...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.