Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pestera Bolii
Ruinele castrului roman Jiguru Mare
Cheile Crivadiei
Lac Jiet
Parangul Mic

Comentarii
Sunt curios...
Am vizitat aceste chei...Cheile Banitei

Cheile Banitei


Cheile Banitei se afla la 8 km de Petrosani, in vecinatatea Pesterii Bolii. Accesul se face pe DN 66, mergand pana la serpentinele din Pasul Merisor.

Imediat dupa ultima serpentina, pe dreapta intalnim o statie GPL, de unde incepe un drum neasfaltat. Dupa vreo 100 m trecem pe langa cabana Pestera Bolii. Langa acesta se afla un gater, prin spatele caruia se intra in Cheile Banitei.

Cheile Banitei reprezinta de fapt o fosta pestera, al carei tavan s-a prabusit datorita eroziunii. Cheile sunt formate de catre izvorul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Banitei.

Cautati geoascunzisul Cheile Banitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.