Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada din Cheile Tasnei
Moara Dracilor Cheile Tesnei
Coronini - Bedina
Lacul Prisaca
Varful Biliana

ComentariiCascada Vanturatoarea - Muntii Cernei

Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei


Cascada Vanturatoarea, avand cca 40 m inaltime, este una dintre cele mai inalte, frumoase, accesibile, si cunoscute cascade din Romania.

Se afla pe un afluent de dreapta al Cernei, Scochina. Apa acestuia dupa ce cade de pe o mica treapta intr-o  marmita, se arunca in hau de pe marginea unui perete vertical de calcar, se loveste de un denivelare a peretelui, despletindu-se și apoi resfirandu-se peste o surplomba sub forma unei perdele de stropi (de aici, numele) ce se aduna abia jos, la baza...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei.

Cautati geoascunzisul Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.