Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov


Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov. Este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania si a fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume, cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor. Aici au fost turnate mai multe cadre ale filmului Nemuritorii (1974) in regia lui Sergiu Nicolaescu.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov
Crapatura
Crapatura
Rasnov
Rasnov
Intrare prin spate
Intrare prin spate
Foc de artificii
Foc de artificii
Iluminat public
Iluminat public
Cetatea Rasnov noaptea
Cetatea Rasnov noaptea
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Rasnov.

Cautati geoascunzisul Cetatea Rasnov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul

  Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei...
 • Am gasit cutia

  Dar locatia ei nu corespunde descrierii facute de voi! Este pe drum cu scari inainte de a ajunge sus cu destul de mult...
 • Am gasit

  Multumesc pentru geocutie...
 • Verificare geocutie Cetatea Rasnov

  In data de 12 august 2010 am verificat ascunzisul de langa Cetatea Rasnov...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.