Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas

Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas


Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate.

Se afla pe versantul nordic in raport cu Varful  Ciucas, pe un traseu mai putin umblat, cel care acceseaza varful dinspre valea Buzaului, mai precis din cea a Dalghiului (cruce rosie). Suind din Saua Ciucas, odata cu iesirea la gol, se ajunge pe un mic platouas marcat de prezenta unei cruci.

De aici, privind spre vest, realizam cea mai sugestiva imagine a Mainii Dracului, distingandu-se toate cele cinci degete. Desi aproape, accesul la ea este delicat datorita unei mici saritori, interesul in acest sens fiind legat de existenta mai multor trasee de catarare pe peretii ei.

La ascunderea cutiei am gasit in ascunzisul proiectat o alta geocutie cu interiorul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.