Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Panorama Poiana Inimii
Piatra Bulzului Poiana Galdei
Piatra Cetii
Cheile Intregalde
Cheile Cetii

Comentarii
Geocutie noua in apropierea varfului...
Piatra Craivei...Piatra Craivei - Muntii Trascaului

Piatra Craivei - Muntii Trascaului


Piatra Craivei este o rezervatie complexa care conserva un relief pitoresc, o vegetatie de stancarie caracteristica si urme ale unui sanctuar dacic. Se afla in partea de sud-est a Muntilor Trascaului, pe cumpana de ape dintre bazinele Galzii si Ampoiului, si apartine de comuna Cricau, satul Craiva.

Din drumul national dintre Alba Iulia si Teius, din localitatea Coslariu Nou se urmeaza drumul judetean 107H prin Galda de Jos spre satul Cricau. De aici se merge pe un drum de tara, care urmeaza pe stanga firul vaii Cricaului, apoi pe o poteca marcata cu dunga rosie, care traverseaza valea si urca pe versantul opus. La intersectia drumului de tara cu traseul turistic marcat...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Craivei - Muntii Trascaului.

Cautati geoascunzisul Piatra Craivei - Muntii Trascaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.