Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Pietros

Varful Pietros


Ascunzisul Varful Pietros, Muntii Calimani

Track cu punctele mai importante pus la dispozitie de funhiking. Multumim. Traseul Gura Haitii (Runc) - Gura Haitii - Muzeul Megaliților - Valea Haitii - Vf. Pietrosu (2100) - Vf. Pietrosu Unguresc (2081) - Șaua Negoiului Unguresc (1705) - Vf. Pietricel (1993) - Stația Meteo (Vf. Rățitiș 2021) - Lacul Iezer - Vf. Bradu Ciont (1899) - Vf. Voievodeasa (1825) - Șaua Voievodesei...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Pietros.

Cautati geoascunzisul Varful Pietros si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Varful Pietros II.
Varful Tihu
Varful Rachitis
Cascada Tihu
Iezerul Calimanului

Comentarii
Pixel
Doua cutii in acelasi ascunzis...
Re: Varful Pietros...
Re: Varful Pietros...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.