Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cheile Paraului Alb
La Rascruce - Muntii Ciucas
Varful Gropsoarele
Saua Gropsoarele
La Lanturi Zaganu

ComentariiCheile Vaii Stanei - Muntii Ciucas

Cheile Vaii Stanei - Muntii Ciucas


Valea Stanei este un afluent de obarsie al Telejenelului, tragandu-si apele de sub Muntele Gropsoarele.

Conditionarile geologice care-i impun cursul fac din aceasta vale una de un pitoresc mai aparte: jumatatea superioara este seaca, apa izvoarelor sale pierzandu-se rapid in substratul de conglomerat, dar avand o curgere vijelioasa la topirea zapezilor sau in perioade cu ploi bogate, iar stratele masive de conglomerat intalnite in cale au obligat-o sa le ferestruiasca pentru...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Vaii Stanei - Muntii Ciucas.

Cautati geoascunzisul Cheile Vaii Stanei - Muntii Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.