Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Tampa

Tampa


Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov. Mare parte a sa este declarata rezervatie naturala, datorita speciilor de animale si plante rare care se gasesc aici. De pe varful Tampei sau de pe terasa amenajata putem admira pe langa superba panorama a orasului Brasov, aproape intrega tara a Barsei.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Tarife telecabina
Tarife telecabina
Spre Tampa
Spre Tampa
Triunghi rosu
Triunghi rosu
Spre Tampa
Spre Tampa
Terasa Tampa
Terasa Tampa
Grota Bethlen
Grota Bethlen
Terasa
Terasa
Fundatie statuie
Fundatie statuie
Priveliste
Priveliste
Ziduri
Ziduri
Releu tv
Releu tv
Deasupra orasului
Deasupra orasului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tampa.

Cautati geoascunzisul Tampa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Prima geocutie gasita

  Astazi a fost prima zi de vanatoare de geocutii, dupa ce am aflat amanunte despre acest joc, de care auzisem acum 5-6 ani...
 • Tampa

  Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa...
 • Frumoasa locatie

  Merita cautata...
 • La inceput de an

  Gasit la inceput de an...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.