Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Poarta Schei
Baraj Valea Cetatii
Biserica Neagra Brasov
Turnul Negru Brasov
Turnul Alb Brasov

Comentarii
Prima geocutie gasita...
Tampa...
Re: Tampa...Tampa

Tampa


Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov. Mare parte a sa este declarata rezervatie naturala, datorita speciilor de animale si plante rare care se gasesc aici. De pe varful Tampei sau de pe terasa amenajata putem admira pe langa superba panorama a orasului Brasov, aproape intrega tara a Barsei.

Pe Tampa se poate ajunge pe mai multe cai. Cel mai comod este sa luati telecabina, care face legatura intre restaurantul Casa Padurarului de la poalele muntelui, respectiv restaurantul Panoramic, aflat pe coama muntelui. Puteti alege insa sa mergeti pe jos, pe traseul turistic cu cele 25 serpentine, marcat cu triunghi rosu.

Intre varful Tampei si saua Tampei gasim...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tampa.

Cautati geoascunzisul Tampa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.