Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra

Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra


Geocutia Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra

Data amplasarii: 07.05.2008
Geocutie noua: 21.02.2021
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca
Stanca
Cetatea Balvanyos
Cetatea Balvanyos
Prapastie
Prapastie
Ciuperca Piatra Zimbrului
Ciuperca Piatra Zimbrului
Creatia naturii
Creatia naturii
Cautatorii
Cautatorii
In vestminte de iarna
In vestminte de iarna
Spre nord de pe varf
Spre nord de pe varf
Stalactite de gheata
Stalactite de gheata
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra.

Cautati geoascunzisul Piatra Zimbrului - Ciuperca de piatra si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Oare geocutia veche mai e in ascunzis?

    Dupa ce am cautat fara succes geocutia ascunsa in cavitatea din Stanca Piatra Zimbrului, pe care am si inlocuit-o, am urcat pe varful propriu-zis...
  • Pietrele de sub Varful Piatra Zimbrului

    Am ajuns pe Varful Piatra Zimbrului in doua randuri, de fiecare data fara a sti de existenta geocutiei de aici, nefiind, pana de curand, publicata pe site...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.