Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Paleu
Lacul Santaul Mic
Lacul Valea Viteilor Cetariu
Lacul Valea Popii Sisterea
CET Oradea

ComentariiCetatea de pamant Biharia

Cetatea de pamant Biharia


Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului. Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre.

Importanta locului deja si în epoca bronzului l-au cunoscut locuitorii de atunci ai satului, drept dovada este si mormanul de pamant de forma ovala (neregulata), ridicata pe terasa paraului Cosmo, acesta fiind construit printr-o munca apreciabila, cu o mare probabilitate în scopuri defensive. Acesta este cunoscut de localnici cu denumirea de Cetatea Fetelor....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea de pamant Biharia.

Cautati geoascunzisul Cetatea de pamant Biharia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.