Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Heret - Malnas

Cetatea Heret - Malnas


Despre Cetatea Heret (Herecz) se stiu extrem de putine, ar proveni din zorii Evului Mediu (sec. XII-XIII). Nu a fost cercetata de arheologi.

Desi urmele: ziduri groase pe o lungime apreciabila, urmele zidurilor unui turn de colt sau ale altui fel de incinte locuite, doua randuri de santuri de aparare de mari dimensiuni, dimensiunile apreciabile ca atare ale incintei cetatii, sugerate de urmele zidurilor si ale santurilor.

Cetatea a fost definitiv daramata si materialul de constructie a fost folosit în...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii turistice Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Heret - Malnas.

Cautati geoascunzisul Cetatea Heret - Malnas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Izvorul Sarat Olteni
Izvorul Bufnitei
Cetatea Fetei
Izvorul Salus
Cetatea Comorii

Comentarii
Pixel
Precizari suplimentare despre cetate...
O cetate extrem de vizitata, dar necercetata...
Cetatea Heret...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.