Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Partia de schi veche Gheorgheni
Fantana Cerbul
Fagul Inalt Gheorgheni
Ciofronca
Pestera Sugau

ComentariiIzvorul Oltului

Izvorul Oltului


Geocutia Izvorul geografic al Oltului

Cel mai rapid putem ajunge la izvorul Oltului dinspre Gheorgheni. La 4 km de oras, la Motelul Km 4, gasim loc de parcare. De aici din cauza starii drumului judetean 125/A pana la saua Covacipeter, recomandam continuarea drumului pe jos, cu bicicleta sau cu masina de teren. Initial vom merge pe valea paraului Mogos-Biuc (Fagul Inalt), apoi dupa cateva serpentine drumul urca...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul Oltului.

Cautati geoascunzisul Izvorul Oltului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.