Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pestera Sugau
Tincani
Izvorul turistic al Muresului
Varful Gretes
Izvorul Oltului

ComentariiIzvorul Muresului

Izvorul Muresului


Geocutia Izvorul geografic al Muresului

Pornim de langa gara statiunii Izvoru Muresului si urmarim traseul marcat cu cruce rosie. Pe varful Fagul Mures trecem pe langa o stana, apoi langa un izvor imprejmuit cu gard. Ajungem pe varful Muntele Negru unde vom gasi mai multe indicatoare turistice.

Izvorul geografic al raului Mures se gaseste la o distanta de mers de 10-15 minute. Pentru a ajunge aici trebuie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul Muresului.

Cautati geoascunzisul Izvorul Muresului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.