Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Ciceu

Cetatea Ciceu


Geocutia Cetatea Ciceu

Pornim din Ciceu N46° 24.842' E025° 46.799', prima localitate nord de Miercurea Ciuc. Din Ciceu o luam la stanga, spre Satul Olt, respectiv drumul care ne duce la cariera Ciceu. Dupa ce am iesit din Ciceu, trecem peste podul Oltului. Ajungand in Satul Olt N46° 23.994' E025° 44.873' alegem drumul din dreapta. In apropierea carierei, cunoscand coordinatele exacte, putem parasi drumul si urca direct pe varful Ciceului N46° 23.501' E025° 42.066', prin padure. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Zid
Zid
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Cetatea Ciceului
Panorama
Panorama
Ziduri
Ziduri
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Ciceu.

Cautati geoascunzisul Cetatea Ciceu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.