Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Ciceu

Cetatea Ciceu


Geocutia Cetatea Ciceu

Pornim din Ciceu N46° 24.842' E025° 46.799', prima localitate nord de Miercurea Ciuc. Din Ciceu o luam la stanga, spre Satul Olt, respectiv drumul care ne duce la cariera Ciceu. Dupa ce am iesit din Ciceu, trecem peste podul Oltului. Ajungand in Satul Olt N46° 23.994' E025° 44.873' alegem drumul din dreapta. In apropierea carierei, cunoscand coordinatele exacte,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Ciceu.

Cautati geoascunzisul Cetatea Ciceu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.