Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Iezer Obcina Feresdeului
Pietrele Doamnei
Cheile Moara Dracului
Lacul Bolatau Obcina Feredeului
Cheile Zugreni

ComentariiStratele cu Aptycus de la Pojorata

Stratele cu Aptycus de la Pojorata


Rezervatia Stratele cu Aptychus de la Pojorata este situata pe Valea Moldovei, pe versantul ei drept, la circa 2 km aval de localitatea Pojorata, in apropiere de halta Sadova.

Rezervatia cu o suprafata de 1,0 ha se incadreaza in categoria rezervatiilor peisagistice. Rezervatia prezinta sedimente vechi, cunoscute sub numele de Strate de Pojorata sau Stratele cu Aptychus. Acestea reprezinta aflorimentele cele mai importante ale faciesului Strate cu Aptychus, din Carpatii Estici.

Aflorimentele sunt bine deschise si prezinta strate intens...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stratele cu Aptycus de la Pojorata.

Cautati geoascunzisul Stratele cu Aptycus de la Pojorata si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.