Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Soimilor - Bixad

Piatra Soimilor - Bixad


Piatra Soimilor, Bixad

In cazul in care am venit pana aici cu masina, gasim loc de parcare in fata motelului Hotar, care se gaseste exact la limita de judet dintre Hargita si Covasna. Coboram la nivelul Oltului si pornim pe malul stang, in directia sud.

Trecem pe langa un izvor imprejmuit cu gard, apoi trecem peste podul Oltului N46° 06.850' E025° 51.122'. Urcam apoi prin padure...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Soimilor - Bixad.

Cautati geoascunzisul Piatra Soimilor - Bixad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.