Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Cetatii II.
Fortificatia Varful Cetatii
Izvorul Varvapai
Apa Rosie
Izvorul Alsotiszastovi

Comentarii
Am pierdut o lupta...
Re: Varful Cetatii I....Varful Cetatii I. - Baile Tusnad

Varful Cetatii I. - Baile Tusnad


Geocutia Varful Cetatii
Baile Tusnad

La iesirea din Baile Tusnad spre Miercurea Ciuc, din punctul N46° 09.185' E025° 51.993' o luam la dreapta si urmam marcajul dunga albastra, dealungul paraului Cetatii. Apoi in punctul N46° 08.845' E025° 53.030' o luam la stanga, urmand marcajul punct albastru. Ajungand in apropierea varfului, o putem lua la dreapta urmand linia zidului, pana la portiunea zidului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Cetatii I. - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Varful Cetatii I. - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.