Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Babele la Sfat
Stanca Mana Dracului
Cabana Ciucas
Fantana Nicolae Ioan
Piatra Dudului

Comentarii
Irezistibila cutie...Varful Ciucas

Varful Ciucas


Cu cei 1.954 m ai sai, Varful Ciucas este cel mai inalt al masivului omonim. Pe aici trece poteca banda rosie - magistrala crestei Carpatilor - legand culmea Muntilor Grohotis (prin pasul Bratocea) de culmea Muntelui Tataru (Pasul Tabla Butii).

Pe varf mai ajunge insa si o poteca secundara, marcata cu cruce rosie, ce pleaca din Valea Buzaului. Toate caile de acces pe varf sunt la fel de spectaculoase si la fel de lipsite de dificultati (vorbind in conditii de vreme normale)....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Ciucas.

Cautati geoascunzisul Varful Ciucas si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.