Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cariera Delnita
Biserica catolica Nicolesti
Biserica catolica Barzava
Muntele Mic Frumoasa
Capela Sfantul Iosif Barzava

Comentarii
Barzava - a treia cutie, nu!...Baile Barzava

Baile Barzava


Baile Barzava se situeaza la est de satul Barzava, langa paraul cu acelasi nume. Zona are o flora si fauna bogata. Principalele habitate sunt paraul, mlastina care insoteste paraul, pajistile si padurile din imprejurimi.

De-alungul paraului sinuos gasim numeroase izvoare. In parau traieste o populatie relativ mare de rac de rau. Paraul reprezinta un coridor de migratie pentru broasca rosie de munte. Mlastinile de-alungul paraului sunt rezultatul izvoarelor bogate in carbonate, adapostand numeroase plante rare. Specii tipice sunt curechiul de munte, orchideea de mlastina si salcia pitica.

Baile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Barzava.

Cautati geoascunzisul Baile Barzava si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.