Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Miercurea Ciuc
Panorama Ciucului
Patinoarul Vakar Lajos
Cetatea Miko Miercurea Ciuc
Fantana Fontana Toplita Ciuc

ComentariiLacul Nimanui - Miercurea Ciuc

Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc


Putini stiu, dar langa Miercurea Ciuc se afla un lac destul de mare. Lacul Nimanui se gaseste la vest de oras, si este locul preferat al pescarilor din localitate.

In cazul in care sosim dinspre Szecseny, trebuie sa parasim drumul de pamant cand vedem un brad solitar. Cu ocazia ascunderii geocutiei am fost latrat de catre caini ciobanesti, dar m-au lasat sa trec.

Eu eram cu bicicleta. Dar cu masina se poate ajunge, cu grija, si pe vreme buna, chiar pana la ascunzis....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc.

Cautati geoascunzisul Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.