Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Caltun
Varful Negoiu
Varful Laitel
Caderile de apa ale Caltunului
Saua Laitel

Comentarii
La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga...
Re: Pe varful Lespezi de la Piscul Negru...
Pe varful Lespezi de la Piscul Negru...Lespezi Star

Lespezi Star


O geocutie la inaltime, pazita de o stea. Varful Lespezi este un varf montan din Masivul Fagaras, al patrulea din Romania, considerat uneori un varf dublu impreuna cu varful Caltun, avand altitudinea de 2.517 metri. Este recunoscut prin masivitatea sa, este abrupt ca un zid, ascutit si dificil de accesat.

Una din variantele accesului spre varf se face pe partea sud-vestica pe un traseu ce pleaca din strunga Doamnei spre Negoiu, coboara in vale si face stanga, apoi se urca abrupt pana pe varf. Cand ajungeti in sa, chiar aproape de varf in partea dreapta veti vedea lacul Vidraru. Acest traseu este unul dificil, de la Caltun pana pe varf se ajunge in 2,5 - 3 h, nu plecati fara...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lespezi Star.

Cautati geoascunzisul Lespezi Star si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.