Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Salina Praid
Muntele de sare Praid
Piatra Siclodului
Izvorul Nadas
Izvorul Maria Sovata

ComentariiCasa fluturilor tropicali Praid

Casa fluturilor tropicali Praid


Casa fluturilor tropicale din Praid ofera o atmosfera unica si amintiri de neuitat vizitatorilor. Fluturi exotice pot fi observati aici, zburand liber printre plante exotice. Fluturii ajung aici de la fermele de fluturi ale altor continente, ca si crisalide. Sunt asezati intr-un incubator special, iar dupa cateva zile, viermi se transforma in fluturi minunati.

[EN] The tropical butterfly house offers a unique experience to visitors. The butterflies can fly freely, over tropical plants, and they can be observed closely. The butterflies are coming as pupae from butterfly farms. After their arrival, they spend a few days in a specially prepared incubator. After turning first into caterpillars, they see the daylight as beautiful butterflies....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Casa fluturilor tropicali Praid.

Cautati geoascunzisul Casa fluturilor tropicali Praid si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.