Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Parcul Natural Dumbrava Sibiului

Parcul Natural Dumbrava Sibiului


Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejată de interes național, care se află la limita sud-vestică a Sibiului.

Pădurea Dumbrava este traversată de pârâul Trinkbach, care, în parcursul prin aria protejată formează trei lacuri. Pe suprafața teritorială a rezervației se află Muzeul Civilizației Populare Traditionale ASTRA și Grădina zoologică. Muzeul Civilizației Populare Tradiționale este unul din cele mai mari muzee în aer liber din România, înfiintat...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri interesante

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul Natural Dumbrava Sibiului.

Cautati geoascunzisul Parcul Natural Dumbrava Sibiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.