Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Parcul Natural Dumbrava Sibiului

Parcul Natural Dumbrava Sibiului


Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejată de interes național, care se află la limita sud-vestică a Sibiului.

Pădurea Dumbrava este traversată de pârâul Trinkbach, care, în parcursul prin aria protejată formează trei lacuri. Pe suprafața teritorială a rezervației se află Muzeul Civilizației Populare Traditionale ASTRA și Grădina zoologică. Muzeul Civilizației Populare Tradiționale este unul din cele mai mari muzee în aer liber din România, înfiintat în anul 1963. Grădina zoologică este prima din România, infiintată in 1929.

[EN] The Dumbrava Sibiului Natural Park is a protected area situated in administrative territory of Sibiu town.
Dumbrava Sibiului an area of 960 ha represents a forest area (Forest Dumbrava),...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Coloana din Maramures
Coloana din Maramures
Aleea din jurul lacului
Aleea din jurul lacului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul Natural Dumbrava Sibiului.

Cautati geoascunzisul Parcul Natural Dumbrava Sibiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Parcul Natural Dumbrava noaptea

    In drum spre Paltinis, noaptea...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.