Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Franz Josef

Stanca Franz Josef


Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. A fost amenajata la cererea regelui Carol I, cel mai inalt punct al stancii servind ca punct panoramic.

De aici avem o priveliste frumoasa asupra vaii superioare a Prahovei. Pe partea nordica a peretelui putem observa in perete un basorelief cu portretele regilor. Accesul pe varful stancii este facilitat de trepte si balustrade....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Franz Josef.

Cautati geoascunzisul Stanca Franz Josef si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Stanca Sfanta Ana
Castelul Peles
Gara Sinaia
Cascada Urlatoarea
Masa Ciobanului

Comentarii
Pixel
Guten tag, Franz Josef !...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.