Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biblioteca Judeteana Covasna
Biserica reformata fortificata Sfantu Gh
Lacul de la Gara - Sfantu Gheorghe
Dealul Kolcza
Panorama Sfantu Gheorghe

Comentarii
MNS - Sf. Gheorghe...
Geocutie inaccesibila la Muzeul National Secuiesc...



Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe

Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe


Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912. Statuia arhitectului se afla in fata cladirii si a devenit simbolul orasului.

Trebuie mentionat faptul ca dupa Budapesta, in acest oras s-au construit cele mai multe cladiri proiectate de Kós Károly. In cladire se afla o expozitie istorica, etnografica si zoologica, iar in curte, care de fapt este un mini arboret care pastreaza cateva specii rare de copaci, se afla o casa cu prispa, din regiunea Ciuc, din secolul al XVIII-lea, porti secuiesti vechi,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe.

Cautati geoascunzisul Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.