Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe

Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe


Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912. Statuia arhitectului se afla in fata cladirii si a devenit simbolul orasului.

Trebuie mentionat faptul ca dupa Budapesta, in acest oras s-au construit cele mai multe cladiri proiectate de Kós Károly. In cladire se afla o expozitie istorica, etnografica si zoologica, iar in curte, care de fapt este un mini arboret care pastreaza cateva specii rare de copaci, se afla o casa cu prispa, din regiunea Ciuc, din secolul al XVIII-lea, porti secuiesti vechi, si o colectie de lemne de capatai cioplite. Intrarea institutiei este decorata cu porti secuiesti vechi din regiunea Trei Scaune si din imprejurimea Odorheiului.

[EN] The Székely National Museum which was built on the basis of Károly Kós in 1911 and 1912. The sculpture of the designer...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Program
Program
Intrare
Intrare
Statuia fondatorului
Statuia fondatorului
Casa taraneasca din Ciuc
Casa taraneasca din Ciuc
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe.

Cautati geoascunzisul Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • MNS - Sf. Gheorghe

    Am gasit cutia, chiar daca este amplasata intr-o zona cu foarte multi trecatori...
  • Geocutie inaccesibila la Muzeul National Secuiesc

    Dupa verificarea tuturor locurilor posibile, potrivite pentru un ascunzis in jurul Muzeului National Secuiesc din Sfantu Gheorghe, am gasit in sfarsit ascunzisul...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.