Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Izvorul din Strada Mestecanisului
Fantana cu troaca
Locomitiva cu aburi veche
Gara de linie ingusta Targu Mures
Cernobil Targu Mures

Comentarii
Ultimele zile ale iernii...Lacul fabricii de caramida - Targu Mures

Lacul fabricii de caramida - Targu Mures


In Targu Mures, in spatele fabricii de caramida din cartierul Mureseni, gasim un lac cu dimensiuni considerabile. Lacul este limitat la sud de un perete argilos, abrupt, deasupra careia locuiesc romii din strada Dealului. Pentru a ajunge la lac, recomandam accesul prin strada Sudului.

Fabrica de caramida
Fosta fabrica de caramida Mureseni SA a fost infiintata in anul 1890 si modernizata intre anii 1966 si 1970. Are o traditie de peste 115 ani in fabricarea produselor ceramice, in special caramida. Azi apartine de grupul de firme Kronberger Grup. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul fabricii de caramida - Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Lacul fabricii de caramida - Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.