Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Crucea dr. Iacomi Cernegura
Locul fosilifer Agarcia
Trei Caldari
Cascada Pusu Cernegura
Manastirea Pestera Garcina

Comentarii
Parcul Zoo...
Ascunzis nou...Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt

Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt


Parcul Cozla este amenajat pe versantul sudic al muntelui Cozla, Piatra Neamt. Gasim aici un micut parc zoologic, ce reuneste specii reprezentative din fauna locala, ursi, lupi, vulpi, caprioare, pasari. Vechea sosea pietruita urca pe muntele Cozla, chiar de langa acest parc zoologic.

Parcul Cozla
In data de 31 mai 1897 o parte a muntelui Cozla s-a dislocat in urma unei alunecari de teren. Autoritatile locale au profitat de ocazie pentru a realiza aici un parc. Lucrarile s-au desfasurat intre anii 1900-1904. In timpul construirii cailor de acces, au aparut la suprafata obiecte dacice, ceea ce a condus pe cercetatori la concluzia ca...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt.

Cautati geoascunzisul Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.