Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Ucigasul
Cheile Caraslaului
Cascada Tulghes
Piatra Soldatului
Cetatea Rakoczi Pasul Oituz

Comentarii
Cautand fragi, pe care nu aveam cum sa-i gasesc...Cascada Caraslau

Cascada Caraslau


Cascaduta, in doua trepte, avand in total vreo 5 m, reprezinta modul aparte in care paraul Caraslau se varsa in raul Oituz.

Se afla la 6 km de la ieșirea din satul Oituz (comuna Bretcu, judetul Harghita) si 3 km de Poiana Sarata (comuna Oituz, judetul Bacau) unde, din DN 11 (Brasov-Bacau), se desprinde, spre vest, un drum forestier ce suie pe valea Caraslaului. Un marcaj turistic, "cruce rosie", ciudat ca necesitate, pleaca din Bretcu si parcurce cei 17 km de pana la cascada exclusiv...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Caraslau.

Cautati geoascunzisul Cascada Caraslau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.