Dealul Dracoaia - Geotrekking in Romania. Valori naturale, mostenirea cultural-istorica, si atractii turistice inedite din Romania. Drumetii montane si excursii, geodrumetie, cu sau fara gps. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante, coordonate gps.Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie  Login  Suport  

Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective
Stanca Cucului Bogata
Cimitirul Eroilor Poieni Targu Ocna
Canionul Dofteana
Sonda straveche Poieni Targu Ocna
Gurile vechilor mine de sare Targu Ocna

Comentarii
Dealul Dracoaia...
Pe Drumul Crucii pe ... Dracoaia...
Multumiri pentru semnalizarea erorilor...Dealul Dracoaia

Dealul Dracoaia

Dealul Dracoaia se afla intre orasul Targu Ocna si comuna Dofteana, la nord-est de raul Trotus. Dealul este de tip hogback, o creasta ascutita care a ramas in urma eroziunii intr-o zona cu strate de duritati diferite, puternic inclinate. Varful nu ofera o panorama deosebita, dar avem o priveliste frumoasa la inceputul traseului, iar pe drum vom intalnii stancarii interesante. Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking.plus.ro exista din august 2007 si este dedicat geodrumetiei, sau geotrekking pe engleza, un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. In afara aspectului de joc-aventura, adevarata provocare a acestui joc este atragerea atentiei celor receptivi, pentru a cunoaste, pentru a face cunoscute valorile noastre adevarate, valorile naturale si mostenirea noastra cultural-istorica.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Dracoaia.

Jocul nostru este structurat pe mai multe nivele de acces. Daca utilizatorul indeplineste cerintele unui nivel, avanseaza la nivelul urmator, la fel ca in mai toate jocurile de calculator. Aceste nivele ofera motivatie, si jocul devine astfel mai interesant. In functie de performanta si seriozitatea utilizatorului, se avanseaza la nivele superioare, castigand dreptul la noi servicii si informatii.

Geotrekking.plus.ro este comunitatea neorganizata a persoanelor care iubesc si respecta natura, carora le place drumetia si excursiile, respectiv cautarea comorilor virtuale. Incercam sa facem cunoscute cat mai multe dintre valorile noastre adevarate, valorile naturale si mostenirea noastra cultural-istorica. Cautati geoascunzisul Dealul Dracoaia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare
 
Mobilier baie Kolpa-San de incredere
Articole sanitare baie Kolpa-San. Seturi dulapuri suspendate cu oglinda, lavoare, oglinzi rotunde cu iluminare, cazi freestanding.

Copyright © 2007-2021 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Mobila Scule Sustinere Furniture Deal. Site realizat pe baza de php-nuke.