Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Drumul Crucii Dracoaia
Stanca Cucului Bogata
Cimitirul Eroilor Poieni Targu Ocna
Canionul Dofteana
Sonda straveche Poieni Targu Ocna

Comentarii
Dealul Dracoaia...
Pe Drumul Crucii pe ... Dracoaia...
Multumiri pentru semnalizarea erorilor...Dealul Dracoaia

Dealul Dracoaia


Dealul Dracoaia se afla intre orasul Targu Ocna si comuna Dofteana, la nord-est de raul Trotus. Dealul este de tip hogback, o creasta ascutita care a ramas in urma eroziunii intr-o zona cu strate de duritati diferite, puternic inclinate. Varful nu ofera o panorama deosebita, dar avem o priveliste frumoasa la inceputul traseului, iar pe drum vom intalnii stancarii interesante.

Mergand dinspre Darmanesti spre Targu Ocna, inainte de intrarea in Poieni, la 200 m dupa iesirea din satul Bogata, o luam la stanga, traversam calea ferata si trecem peste podul Trotusului. Am ajuns la baza dealului Dracoaia. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Dracoaia.

Cautati geoascunzisul Dealul Dracoaia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.