Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cascadele de la cariera Velnita

Cascadele de la cariera Velnita


Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor.

Deoarece pentru a ajunge la cariera este necesara trecerea albiei Slanicului, recomandam echiparea cu cizme. Ajunsi in cariera, la un moment dat vom ajunge la confluenta unor paraie. Parcurgand cele doua vai, vom descoperi pe partea dreapta, in sensul nostru de deplasare, patru cascade (De la cariera, Verde, Firul de apa, Prelinsa). Pe valea din stanga vom gasi noua cascade...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractiile Romaniei

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascadele de la cariera Velnita.

Cautati geoascunzisul Cascadele de la cariera Velnita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Stancile Turnuri Padurea Slanic
Cubul suspendat Padurea Slanic
Varful Cosna
La stanci Paraul Boghii
Monumentul de pe dealul Cosna

Comentarii
Pixel
Traseul cascadelor...
Ascunzisul de la Cascadele de la Cariera Velnita...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.