Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra lui Kota - Muntele Iavardi

Piatra lui Kota - Muntele Iavardi


Piatra lui Kota este o stanca interesanta, care se afla pe valea paraului Janok, pe versantul muntelui Iavardi. Zona este plina cu salase de vara, iar fiecare stanca este denumita in functie de proprietarul pajistelor alaturate.

***

Obiectivul ne-a fost sugerat de descrierea facutã pe site pentru Piatra Bufnitei, de pe acelasi munte. Printre klippele de calcar ce sunt raspandite pe pantele Muntelui Iavardi, Piatra lui Kota este a doua ca marime dupa Stanca Bufnitei; numele ii provine de la proprietarul fanetelor din preajma ei.

Sub ea, altitudinal vorbind, si foarte aproape, se afla...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii turistice Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra lui Kota - Muntele Iavardi.

Cautati geoascunzisul Piatra lui Kota - Muntele Iavardi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Capela Sfantul Petru si Pavel
Culmea Iavardi
Stanca Bufnitei Iavardi
Cascada Zugo
Valea Iavardi

Comentarii
Pixel
Geocutie si ciomag trekking...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.