Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi

Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi

Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan. Dintre acestea cea mai renumita este Stanca Bufnitei, o stanca impresionanta ca marime, dar si datorita semnelor de pe ea. Legendele ne povestesc ca in timpul lui Ladislau cel Sfant, aici ar fi fost batalii. Iar Stanca Bufnitei inca mai pastreaza urmele regelui si a calului sau.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca Bufnitei 2
Stanca Bufnitei 2
Pe Stanca Bufnitei
Pe Stanca Bufnitei
Crapatura in stanca
Crapatura in stanca
Piatra care se misca
Piatra care se misca
Vaci
Vaci
Capela
Capela
Urma ramasa dupa fundul regelui
Urma ramasa dupa fundul regelui
Urma copitei calului regelui
Urma copitei calului regelui
Stanca Bufnitei 3
Stanca Bufnitei 3
Stanca Bufnitei 4
Stanca Bufnitei 4
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi.

Cautati geoascunzisul Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geocutia veche a disparut, cea noua asteapta cautatorii - Stanca Bufnitei a fost cel de al treilea obiectiv al turei noastre in circuit, in jurul muntelui Iavardi...

  • Cutie noua la Stanca Bufnitei - Am fost din nou la Stanca Bufnitei, prilej cu care am cautat din nou cutia, dar tot fara succes...

  • La Stanca Bubnitei, imbufnati! - Dupa ce am ratat cutia de pe Varful Iavardi, speram sa o gasim macar pe cea de la Stanca Bufnitei aflata pe traseul al carui fotoreportaj l-am publicat pe muntesiflori! Noi am coborat in valea paraului Coltul Mare si a trebuit sa urcam pana in saua ce leaga Piatra Bufnitei de versantul stang al vaii; pe acesta este o poteca de culme pe care puteam veni fara a cobora pe vale...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.