Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Parcul Colina
Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu
Padurea Hoia
Gradina agrobotanica Iuliu Prodan
Cheile Baciului

Comentarii
Bineai venit in Cluj Napoca - Floresti...
Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti...
Re: Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti...Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti

Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti


Cum vii dinspre Oradea catre Cluj, incepand din Gilau, drumul E60-DN1 curge odata cu Somesul Mic. Traficul e de obicei aglomerat si nu-ti prea permite sa admiri peisajul.

Pe stanga, dupa ce se termina casele, poti admira mai intai lunca larga a Somesului. In acest cadru natural atat de linistit incat abia de il observi, in cladirea primei statii de pompare de la sursa subterana, pusa in functiune in anul 1898, a fost amenajat singurul Muzeu al Apei din Romania, unul dintre putinele de acest gen din lume. Dincolo de Somes, pe cele mai sudice...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti.

Cautati geoascunzisul Bine ai venit in Cluj-Napoca - Floresti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.