Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stanca Cucului Bogata
Ochiul Huitoarei
Dealul Dracoaia
Drumul Crucii Dracoaia
Piatra Corbu

Comentarii
Canionul Dofteana...
Cutie noua la Canionul Dofteana...
Ascunzis cu nabadai...Canionul Dofteana

Canionul Dofteana


Canionul Dofteana este un canion micut, dar spectaculos, lung de aproximativ 400 m si adanc de 30 m. Canionul devine din ce in ce mai interesant, cum il parcurgem. La sfarsitul canionului gasim o cascada subtire, dar totusi frumoasa. Recomandam parcurgerea canionului in cizme, din cauza terenului alunecos, nisipos, fiind necesara si trecerea peste parau de mai multe ori.

Data: 04.06.2012
Geocutie noua: 17.09.2015, radupuscarciuc
Geoobiectiv cu geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Canionul Dofteana.

Cautati geoascunzisul Canionul Dofteana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.