Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Canionul Dofteana

Canionul Dofteana


Canionul Dofteana este un canion micut, dar spectaculos, lung de aproximativ 400 m si adanc de 30 m. Canionul devine din ce in ce mai interesant, cum il parcurgem. La sfarsitul canionului gasim o cascada subtire, dar totusi frumoasa. Recomandam parcurgerea canionului in cizme, din cauza terenului alunecos, nisipos, fiind necesara si trecerea peste parau de mai multe ori.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cadere de apa 2
Cadere de apa 2
Stanca
Stanca
Bolovani imensi
Bolovani imensi
Peretele canionului
Peretele canionului
Canionul Dofteana 1
Canionul Dofteana 1
Canionul Dofteana 2
Canionul Dofteana 2
Cascada din canion
Cascada din canion
Partea superioara a cascadei
Partea superioara a cascadei
Stanca de langa canion
Stanca de langa canion
Intrarea in canion
Intrarea in canion
Stanca de langa canion
Stanca de langa canion
Dealul Ursoaia
Dealul Ursoaia
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Canionul Dofteana.

Cautati geoascunzisul Canionul Dofteana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Canionul Dofteana - Dupa test, mi-am invatat lectia...

  • Cutie noua la Canionul Dofteana - De astazi exista o cutie noua la canion, in acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche; se subintelege, coordonatele sunt aceleasi...

  • Ascunzis cu nabadai - "Nabadaile" din titlu inseamna locul, in sine, al ascunzisului (a se miza pe GPS!), respectiv lipsa, cu desavarsire, a pietrelor sub care ar fi trebuit sa fie cutia...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.