Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra cu ceaun
Crucisatorul Munceii Uture
Stanca La deget
Altarul
La Deget Munceii Uture

Comentarii
E alta cutie...
Stanca cu brazi - Stogul de piatra...
Printre sute de abriuri...Stanca cu brazi - Stogul de piatra

Stanca cu brazi - Stogul de piatra


Multi au cautat-o, putini au gasit-o. Deseori turisti o confunda cu Piatra cu ceaun. Insa Stanca cu brazi, formatiunea stancoasa de la care zona Stogul de piatra si-a primit numele se afla departe de drumul forestier, de poteci, si este bine ascunsa in padure.

Drumul de la Moinesti pana in localitatea Bolatau este unul groaznic, dar odata ajunsi aici vom putea porni intr-o frumoasa drumetie in zona Stogul de Piatra, unde vom gasi mai multe obiective turistice deosebit de interesante. Dupa ce am vizitat la rand celelalte formatiuni stancoase din zona: Stanca La deget, Piatra cu ceaun si Altarul, putem porni in cautarea celei mai...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca cu brazi - Stogul de piatra.

Cautati geoascunzisul Stanca cu brazi - Stogul de piatra si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.