Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca cu brazi - Stogul de piatra

Stanca cu brazi - Stogul de piatra


Multi au cautat-o, putini au gasit-o. Deseori turisti o confunda cu Piatra cu ceaun. Insa Stanca cu brazi, formatiunea stancoasa de la care zona Stogul de piatra si-a primit numele se afla departe de drumul forestier, de poteci, si este bine ascunsa in padure.

Drumul de la Moinesti pana in localitatea Bolatau este unul groaznic, dar odata ajunsi aici vom putea porni intr-o frumoasa drumetie in zona Stogul de Piatra, unde vom gasi mai multe obiective turistice deosebit de interesante. Dupa ce am vizitat la rand celelalte formatiuni stancoase din zona: Stanca La deget, Piatra cu ceaun si Altarul, putem porni in cautarea celei mai mari stanci din zona, Stanca cu brazi, formatiunea stancoasa de la care zona si-a primit numele.

Pentru a ajunge la Stanca cu brazi putem alege drumul drept, unul foarte abrupt, prin padure, dupa ce trecem apa Tazlaului Sarat, descaltat sau cu cizme. Dar putem merge si pe un drum mai lung,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca cu brazi 2
Stanca cu brazi 2
Stanca cu brazi 3
Stanca cu brazi 3
Abriu colorat
Abriu colorat
Stanca cu brazi 4
Stanca cu brazi 4
Stanca cu brazi 5
Stanca cu brazi 5
Stanca cu brazi 6
Stanca cu brazi 6
Stanca cu brazi 7
Stanca cu brazi 7
Valea Tazlaului Sarat
Valea Tazlaului Sarat
Reper
Reper
Latura vestica
Latura vestica
Simbioza
Simbioza
Arborii..
Arborii..
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca cu brazi - Stogul de piatra.

Cautati geoascunzisul Stanca cu brazi - Stogul de piatra si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • E alta cutie

    Cutia gasita de dv...
  • Stanca cu brazi - Stogul de piatra

    Dupa drumul din toamna la Piatra cu ceaun, am crezut ca voi realiza obiectivele din zona relativ usor...
  • Printre sute de abriuri

    Ajungerea la obiectiv necesita ceva efort, meritat insa cu prisosinta de frumusetea sa...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.