Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cascada Supanu

Cascada Supanu


Cascada Supanu se afla in apropierea orasului Comanesti, pe paraul Supanu. Exista aici o serie de caderi de apa, iar caderea principala insumeaza aproximativ 10 m, din mai multe trepte.

Pentru a ajunge la cascada, se trece mai intai podul peste Trotus din oras. Apoi se parcurge valea Supanului, pe un drum forestier accesibil autoturismelor vreo 2 km, apoi numai masinilor de teren. O idee buna ar fi parcurgerea albiei paraului, inainte de a ajunge la cascada....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractiile Romaniei

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Supanu.

Cautati geoascunzisul Cascada Supanu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Lacul Filigeni Obcina Laposului
Stanca Faraonul
Cascada Scaricica
Piatra Uriasului Asau
Lacul Poiana Uzului

Comentarii
Pixel
Cascada Supanu - Am ridicat manusa...
Cascada Supanu...
Am vazut Cascada Supanu (nu si cutia)...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.