Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stanca Soimilor Neagra
Pestera Zmeului Androneasa
Belvedere Casoaia
Casoaia lui Ladas
Fereastra de sub Casoaia

ComentariiVarful Zespezel

Varful Zespezel


Varful Zespezel se situeaza in Muntii Gurghiului si are 1279 m altitudine. Intr-un mediu anticiclonic exista o priveliste extraordinara spre valea Muresului si spre Muntii Calimani. Parcurgerea traseului va recomand pe marcajul punct albastru si triunghi galben pornind din satul Neagra. Traseul se poate parcurge dus-intors in circa 6-7 ore. Punctul de pornire este foarte usor accesibil cu trenul sau cu masina.

Munsii Gurghiu sunt o grupa muntoasa a Carpasilor Moldo-Transilvani, aparsinand de lansul muntos al Carpasilor Orientali. Cel mai înalt pisc este Varful Saca Mare, avand 1.776 m. Al doilea varf ca înaltime este Varful Fancelu, cu 1.684 m. Munsii Gurghiu sunt cuprinsi între valea Muresului si raul Tarnava Mare. Creasta are o orientare generala NV-SE. (Wikipedia)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Zespezel.

Cautati geoascunzisul Varful Zespezel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.