Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru
Focul Viu Andreiasu de Jos
Fosta Manastire Mera
Magura Odobesti
Manastirea Tarnita Magura Odobesti

ComentariiPoarta Dracilor - Valea Milcovului

Poarta Dracilor - Valea Milcovului


Poarta Dracilor face parte din Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru, aflandu-se la limita sudica a acesteia. Satul Valea Milcovului cca 35 km de Focsani.

Este vorba despre strapungerea transversala a unui pachet impresionant de strate de gresie de catre paraul Valcea (Creiu/Cretu/Chicera - depinde de harti) inainte de varsarea acestuia in Milcov. Inainte de a o face creaza si o frumoasa cascada.

Accesul in zona este facilitat de drumul national ce leaga Focsaniul de Andreiasu de Jos, unde se afla celebrul Foc Viu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poarta Dracilor - Valea Milcovului.

Cautati geoascunzisul Poarta Dracilor - Valea Milcovului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.