Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica unitariana din Calnic

Biserica unitariana din Calnic


Biserica unitariana din Calnic, construita in anul 1674, este considerata monument istoric. Tavanul bisericii are casete pictate cu motive florale. Biserica are doua porti sculptate si doua clopotnite acoperite cu sindrila, capodopere ale artei lemnului sculptat. La constructia lor nu s-au folosit cuie metalice. Ambele clopotnite sunt monumente istorice.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Clopotnita si biserica
Clopotnita si biserica
Batranul stejar
Batranul stejar
Clopote
Clopote
In spatele bisericii
In spatele bisericii
Pietre funerare vechi
Pietre funerare vechi
Sus si in colt
Sus si in colt
Imbinari
Imbinari
Clopotnita si stejarul
Clopotnita si stejarul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica unitariana din Calnic.

Cautati geoascunzisul Biserica unitariana din Calnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Clopotnita

    Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale...
  • Biserica unitariana versus reformata

    Odata ajuns in sat, am inceput sa caut geocutia in clopotnita de la prima biserica...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.