Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 



Valea Iavardi

Valea Iavardi


Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece. Valea paraului Iavardi este cunoscuta prin formatiunile sale stancoase, compuse din calcare triasice.

Parcurgand cheile Iavardi putem observa stanci calcaroase, marmite, iar in albia raului formata din trepte, gasim o multime de pietre albe. Un alt obiectiv turistic important de pe cursul paraului este cascada Zugo, avand 7 m inaltime.

The Iavardi creek is a tributary of the Valea Rece creek. A major attraction of the creek is the 7 metre high Zugo waterfall. The...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Iavardi.

Cautati geoascunzisul Valea Iavardi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.