Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana

Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana


Lacul Sfanta Ana este singurul lac de crater de la noi din tara. Se gaseste in masivul Puciosu (Ciomatu), intr-un crater nedrenat, geaman cu craterul Mohos.

Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Rezervatia ocupa si versantii craterului pentru a conserva atat lacul, cat si suprafata de pe care se scurg in lac apele de precipitatie. In partea de est a lacului se afla o turbarie lata de 8-10 m, in care cuibaresc ratele sulitar.

[EN] Lake Saint Ann is a crater lake located in the volcanic crater named Puciosul, near Baile Tusnad, Harghita county.

The tourist path starts from the central parking place of Baile Tusnad. At first goes along the red point, then crossing Vointa street and passing by the Mikes and Apor mineral water...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana
Culori care dispar
Culori care dispar
Mica peninsula
Mica peninsula
Focul interzis pe sol
Focul interzis pe sol
Din padure
Din padure
Travel Bug-ul din cutie
Travel Bug-ul din cutie
Alb si verde
Alb si verde
Monstrul de langa lac
Monstrul de langa lac
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana.

Cautati geoascunzisul Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Lacul Sf Ana, lipsa semnal gsm

  Sfat pt cei care ajung si vor sa gaseasca cutiutele: Salvati-va detaliile despre ascunzis, foto, etc...
 • Lacul Sfanta Ana

  În ploaie, dar am găsit și această geocutie...
 • Lacul Sfanta Ana

  Am gasit aceasta cutie in 16-05-2010...
 • Azi, am gasit cutia

  De data asta nu erau ursii in zona, am putut s-o cautam :) IN: veverita ICE AGE OUT: harta Salzburg...
 • Cu ursul nu-i de joaca

  Am gasit cutia de la bisericuta, am schimbat sacosa de nylon cu una noua si rezistenta...
 • Verificare cutie

  Cu ocazia unei plimbari scurte, am verificat azi geocutia ascunsa langa lacul Sfanta Ana...
 • Dupa indelungi cautari

  Am gasit impreuna cu un prieten, totul era umed dupa ploi recente, am si alunecat pe un bolovan si m-am taiat binisor de la glezna in sus, insa totul a meritat...
 • Dimineata la Sf. Ana

  Am cautat aproape o jumatate de ora printre copaci si pietre...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.