Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana

Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana


Lacul Sfanta Ana este singurul lac de crater de la noi din tara. Se gaseste in masivul Puciosu (Ciomatu), intr-un crater nedrenat, geaman cu craterul Mohos.

Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Rezervatia ocupa si versantii craterului pentru a conserva atat lacul, cat si suprafata de pe care se scurg in lac apele de precipitatie. In partea de est a lacului se afla o turbarie lata de 8-10 m, in care cuibaresc ratele sulitar.

[EN] Lake Saint...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri necunoscute

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana.

Cautati geoascunzisul Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Tura de lac Lacul Sfanta Ana
Capela Sfanta Ana
Copacul lui Tarzan
Varful Ciomatu Mare
Tinovul Mohos

Comentarii
Pixel
Lacul Sf Ana, lipsa semnal gsm...
Lacul Sfanta Ana...
Lacul Sfanta Ana...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.