Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Viaductul Caracau
Valea Garbea
Viaductul Mina
Lunca de Sus
Muntele Frumos

ComentariiViaductul Ladok

Viaductul Ladok


Viaductul Ladok se afla pe linia de cale ferata 501. Opera de arta feroviara, este singurul viaduct ramas neafectat in urma primului razboi mondial.

Ulterior, va fi distrus la finele celui de-al doilea razboi mondial, impreuna cu viaductul Caracau, de trupele germane aflate in retragere. Actuala cladire a statiei Livezi-Ciuc este realizata din piatra viaductului vechi Ladok....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Viaductul Ladok.

Cautati geoascunzisul Viaductul Ladok si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.