Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Turnul Olarilor Sibiu
Biserica catolica Sibiu
Sibiu
Podul Minciunilor
Biserica Sfantul Ioan Sibiu

Comentarii
De doua ori la Turnul Zincarilor...Turnul Zincarilor

Turnul Zincarilor


Fostul Turn al  Zincarilor sau a Fierarilor a fost construit in secolul XVI si a facut parte din incinta a treia de fortificatii din jurul Sibiului.

Turnul de pe aliniamentul zidurilor de fortificatie a fost demolat în 1877, împreuna cu tronsonul de zid din fata teatrului. In carcasa subzidirilor fostului turn de aparare s-au amenajat scari metalice pentru acces pietonal. Astfel fostul turn s-a reintegrat în noul ansamblu de cladiri printr-o reconstituire volumetrica pe doua nivele.

In imediata...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnul Zincarilor.

Cautati geoascunzisul Turnul Zincarilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.