Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul de baraj Frumoasa

Lacul de baraj Frumoasa


Geocutia Lacul de baraj Frumoasa

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Nori deasupra Harghitei
Nori deasupra Harghitei
Barajul de la Frumoasa
Barajul de la Frumoasa
Curcubeu deasupra lacului
Curcubeu deasupra lacului
Lacul Frumoasa in martie
Lacul Frumoasa in martie
Jurnal de decembrie
Jurnal de decembrie
Rezidentii!
Rezidentii!
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul de baraj Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Lacul de baraj Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Lacul Frumoasa

  Mai bine mai ascunsa, decat prea expusa...
 • Geotrekking pur (si simplu) la Lacul Frumoasa

  Ascunzisul nu poate fi găsit decât cu ajutorul exclusiv al GPS-ului...
 • Tabara SCA

  Cu ocazia unei plimbari din tabara am gasit geocutia...
 • Lacul de acumulare Frumoasa

  In data de 15 martie 2008 am fost primul care a gasit geocutia avand codul GCSVIZ, ascunsa langa lacul de acumulare din Frumoasa...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.