Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cascada Bucias

Cascada Bucias


Rezervatia naturala Bucias este o rezervatie peisagistica cu chei si cascade, avand suprafata de 471 ha. Rezervatia este data prin prezenta caprei negre (singurul loc din judetul Bacau unde poate fi intalnit aceasta specie) si a vidrei.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cascada mica
Cascada mica
Paraul Bucias
Paraul Bucias
Cascada mica in trepte
Cascada mica in trepte
Paraul Bucias
Paraul Bucias
Cascada Bucias de sus
Cascada Bucias de sus
Lacul format sub cascada Bucias
Lacul format sub cascada Bucias
Stanca de langa cascada
Stanca de langa cascada
Cascada Bucias
Cascada Bucias
Stanca de langa cascada
Stanca de langa cascada
Cascada Bucias
Cascada Bucias
Drum taiat in stanca
Drum taiat in stanca
Valea Buciasului
Valea Buciasului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Bucias.

Cautati geoascunzisul Cascada Bucias si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Cascada Bucias - Frumoasa cascada, frumos si punctul de belvedere...

  • Precizari suplimentare - Gasirea acestei geocutii este mai dificila fara un gps, fiind nevoie si de informatia altitudine...

  • Cascada Bucias - De la Onesti se merge pe drum asfaltat catre Casin - Manastirea Casin - Scutaru...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.