Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti

Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti


Trovantii constituie o curiozitate, deja destul de comuna.  Chiar daca cei de la Costesti, Valcea reprezinta inca imaginea referentiala a subiectului, exista numeroase alte locatii cu dezvoltari mult mai specataculoase; desi nu e cazul cu trovantii de la Viisoara, consideram ca si acestia isi merita publicitatea care li se face si in acest mod, nu doar pentru fenomenul pe care il reprezinta, cat si pentru ei ca atare.

Ar mai fi si un atu, accesibilitatea locatiei: in satul Viisoara se ajunge din resedinta de comuna, Tg. Trotus, dintr-o intersectie semnalata de pe DN 12A (Onesti - Miercurea Ciuc); de aici, se parcurg 2 km, inca neasfaltati, pana la biserica ortodoxa din Viisoara. Spre nord, pe o ulita ce urca alaturi de valea Varatici (intre dealurile Arcaci (stanga, cum privim)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri necunoscute

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti.

Cautati geoascunzisul Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Gurile vechilor mine de sare Targu Ocna
La Jgheaburi
Cetatuia dacica Titelca
Monumentul Magura Ocnei
Manastirea Caraclau

Comentarii
Pixel
Trovanti langa poteca, geocutie pe varful dealului...
Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti...
Trovantii de la Viisoara si ... mai mult decat atat!...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.