Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Valea Uzului

Valea Uzului


Valea Uzului

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Capela
Capela
Capela
Capela
Altar
Altar
6995
6995
Valea Uzului
Valea Uzului
Jurnalul
Jurnalul
Capela
Capela
Cascada
Cascada
Limita dintre Bacau si Harghita
Limita dintre Bacau si Harghita
Cruce
Cruce
Cimitirul
Cimitirul
Turiști...cu blazon!
Turiști...cu blazon!
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Uzului.

Cautati geoascunzisul Valea Uzului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Valea Uzului - consideratii istorice - Întrucât geobiectivul este intitulat Valea Uzului și cum se găsesc puține date despre acest cătun, merită să le menționăm pe cele aflate și în ideea că vor fi completate de cei care știu sau găsesc mai multe informații...

  • La inganatul noptii cu dimineata - În drum spre La Ocloș, de unde urma să urcăm pe Șoiu Mare, am trecut pe la capela catolică de la Valea Uzului, sperând să găsim cutia, chiar dacă era încă întuneric...

  • Valea Uzului - Locatia este situata intr-o zona de atractie turistica...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.