Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Locomotiva veche din Pasul Ghimes-Palanca

Locomotiva veche din Pasul Ghimes-Palanca


Pe langa frumusetile naturale, bazinul superior al Vaii Trotusului, constituie un important punct geografic, Pasul Ghimes - Palanca, fiind o trecatoare importanta, care face legatura dintre Transilvania si Moldova.

Data: 12.05.2012
Amplasare geocutie noua: 04.03.2015
Geoobiectiv cu geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Locomotiva veche din spate
Locomotiva veche din spate
Punctul vechi de colectare a vamii
Punctul vechi de colectare a vamii
Cetatea Rakoczi si micul muzeu CFR
Cetatea Rakoczi si micul muzeu CFR
Locomotiva - profil dreapta
Locomotiva - profil dreapta
Jurnal
Jurnal
Bunicuța
Bunicuța
Bunicuța și nepoții
Bunicuța și nepoții
Primul tren
Primul tren
Locomotiva veche 1
Locomotiva veche 1
Locomotiva veche 2
Locomotiva veche 2
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Locomotiva veche din Pasul Ghimes-Palanca.

Cautati geoascunzisul Locomotiva veche din Pasul Ghimes-Palanca si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Coaja unui ou de ciocolata in locomotiva

    Cand am sosit la fata locului, erau niste persoane in apropiere, asa ca am pornit sa caut mai intai ascunzisul de langa cetatea din valuri de pamant...
  • Acest al doilea ascunzis, mai rezistent

    ...
  • Locomotiva cu aburi

    Păcat că nu e recondiționată...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.